Du er her:

Vi er helsefremmende skole!

Klikk for stort bilde

28. mai 2019 ble vi sertifisert som Nordlands første helsefremmende skole. Vi fikk fint besøk fra utdanningsavdelingen og to fylkesråder. Fylkesråd for utdanning; Hild Marit Olsen og for kultur, miljø og folkehelse; Åse Refsnes. Rektor åpnet med tale, tre flotte elevrepresentanter fulgte på med velvalgte ord. Fylkesrådene kom med lykkeønskninger, lovord for arbeidet som har vært gjort med å være en skole i forkant og nevnte at vi ble sertifisert som dysleksivennlig i fjor, også da som den første skolen i Nordland. Det ble poengtert at arbeidet som er gjort frem til nå legger grunnlag for de forpliktelsene som følger i form av evaluering og kvalitetssikring.

To av våre elever kom inn i slutten med en spektakulær turnoppvisning, hvorpå seansen ble rundet av med frukt, kake og kahoot for alle.