Velkommen til kantina!

Klikk for stort bilde Kantina har åpent for elever og ansatte mandag til fredag fra kl. 08.00 til 12.30.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Gratis frokost for elevene hver dag fra kl. 07.00 - 07.25

Vi ønsker å ha en sunn kantine som tilbyr elevene sunne matvarer og sunn drikke. Vi ønsker å gi et kantinetilbud som kan være med å fremme elevenes helse, samt bidra til bedre skole-/klassemiljø og faglige prestasjoner.

Meny:

- Brødmat med assortert pålegg
- Varm mat 2 dager i uken
- Salat 2 dager i uken
- Yoghurt
- Frukt/grønnsaker
- Knekkebrød/frokostblandinger
- Sunne varme og kalde drikker

Vi tilbyr også gratis frokost til alle våre elever ved skriftlig eksamen. Da er det egne tidspunkt som gjelder, disse blir annonsert for elevene via infoskjerm og facebook.

Skolen har 2 ansatte som ønsker deg velkommen til kantina, de legger mye arbeid i å skape et godt miljø. Vi oppfordrer alle til å være med på å gjøre kantina til en hyggelig plass å være ved å rydde opp etter seg og holde orden:-)