Velkommen til nytt skoleår på Saltdal videregående skole!

studerer sammen - Klikk for stort bilde

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen til skolestart mandag 21. august!
Elevene møter på skolen til følgende tider:

• Kl. 08.00 møter alle VG1 klassene.
  • Kl. 10.00 møter alle VG2 og VG3 klassene.
    Oppmøte vil være i skolens kantine i 1. etg.

Første skoledag blir brukt til opprop, omvisning, viktige orienteringer og utdeling av bøker.

Fylkestinget har bestemt at alle elever som kommer rett fra grunnskolen og begynner i Vg1, skal bruke datamaskin innkjøpt av Nordland Fylkeskommune. Nytt i år er elektronisk innlogging for kontrakt. Informasjon om ordningen er beskrevet på fylkeskommunens hjemmeside, www.nfk.no. Egenandelen for PC tilsvarer minimumssatsen for utstyrsstipend fra Statens Lånekasse.

Elevene får låne alle lærebøker på skolen. Avtale om lån av lærebøker administreres gjennom samme ordning som Pc-ordningen.

Portal for elektronisk signering av kontrakt for lån av pc og lærebøker (for vg1 elever)

Elever på vg2 og vg3 bruker gammel ordning for lån av lærebøker. Avtalen må være signert av foresatt hvis eleven er under 18 år, og må leveres skolen før utlevering av lærebøker.

Til noen av studieretningene følger det med en utstyrsliste, se oversikt nedenfor. Dette er utstyr hver enkelt elev må sørge for å skaffe seg til skolestart. Du kan søke Lånekassen om utstyrsstipend, stipendet gis etter tre satser avhengig av utdanningsprogram.

VG2 PIN      - Industriteknologi.  (PDF, 296 kB)

VG2 ELELE - Elenergi. (PDF, 146 kB)

VG2 ELAUT - Automatisering. (PDF, 92 kB)

VG3 ELAUT - Automatiseringsfaget. (PDF, 92 kB)

Her finner du skoleruta for skoleåret 2017-2018.

Ordensreglement, ved fylkeskommunale videregående skoler i Nordland fylke. (PDF, 102 kB)

Felles klasseregler for skolen vår. (PDF, 47 kB)

Nye fraværsregler. (PDF, 253 kB)

Skolebussen har følgende avganger/retur.

fra Fauske til Saltdal vgs.             start kl 06.40 – retur 15.05

fra Bleiknes til Saltdal vgs.           start kl 06.40 – retur 15.05