Skoleåret 2018/19

Velkommen til nytt skoleår ved Saltdal videregående skole!

Under ligger en del nyttig informasjon for elever og foreldre.

Les vårt Velkomstbrev 2018-19 (PDF, 485 kB) for elever som har kommet inn ved vår skole.

Her finner du skoleruta for skoleåret 2018-2019.

Presentasjon vedrørende fraværsregler.

Avtale om lån av lærebøker  (PDF, 56 kB) (Gjelder kun for vg2 og vg3 elever: Leveres i signert stand på biblioteket før bokutleveringen, som finner sted i første skoleuke.)

Til noen av studieretningene følger det med en utstyrsliste, se oversikt nedenfor. Dette er utstyr hver enkelt elev må sørge for å skaffe seg til skolestart. Du kan søke Lånekassen om utstyrsstipend, stipendet gis etter tre satser avhengig av utdanningsprogram.

VG2 DHBLD - Blomsterdekoratør (PDF, 348 kB). Elevene (foreldrene til elever under 18 år) blir fakturert  for denne utstyrspakka som de mottar ved skolestart. I tillegg opplyses det om at elevene trenger uteklær for både kaldt og vått vær. (Utebukse, varm jakke, støvler, regntøy og lignende). Klassen er ute og høster inn botaniske materialer både rundt skolen og i nærområdet, -uansett vær. Så klær etter vær!

VG1 TIP - Teknikk- og industriell produksjon. (PDF, 342 kB)

VG2 PIN - Industriteknologi.  (PDF, 338 kB)

VG2 ELELE - Elenergi. (PDF, 146 kB)

VG2 og VG3 ELAUT - Automatisering - Automatiseringsfaget (PDF, 339 kB)

Ordensreglement, ved fylkeskommunale videregående skoler i Nordland fylke. (PDF, 102 kB)

Felles klasseregler for skolen vår. (PDF, 47 kB)

Prosedyre for dysleksivennlig skole.

Skolebussen har følgende avganger/retur.

fra Fauske til Saltdal vgs.             start kl 06.40 – retur 15.05

fra Bleiknes til Saltdal vgs.           start kl 06.40 – retur 15.05