Du er her:

Fare for Koronasmitte – hva gjør vi ved Saltdal videregående skole?

• Alle klasser har fått informasjon om hvordan de skal forebygger smitte.

• Plakaten «God håndvask/hygiene» er hengt opp på alle toalett, kjøkken, kantine og andre plasser der elever oppholder seg i skoletiden.

• Plakaten «Vaner som forebygger smitte» blir vist på informasjonsskjermer.

• Økt renhold på toalett, kjøkken og i kantina, bibliotek og andre fellesareal.

• Bord og andre flater i kantine, bibliotek og andre fellesrom blir rengjort flere ganger pr. dag.

• Dørhåndtak og lignende blir rengjort og desinfisert før skolestart hver dag og flere ganger i løpet av dagen

• Papirhåndklær skal være tilgjengelig på alle steder der elever og tilsatte oppholder seg – disse blir etterfylt daglig.

• Sprit-dispensere – blir etterfylt daglig.

• Salatbar i kantina er stengt fra i dag, - Ekstra hygienetiltak iverksettes i kantina.

• Kroppsøving vil gå som normalt, men med aktiviteter som ikke innebærer nærkontakt.

• Det åpnes for spising i klasserom for de som ikke vil gå i kantina.

Nordland fylkeskommune og skolen følger utviklingen av smitteutbruddet og gjennomfører umiddelbart pålagte råd gitt av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.