Du er her:

Vi er blitt en helsefremmende skole!

Klikk for stort bilde

28. mai 2019 ble vi sertifisert som Nordlands første helsefremmende skole. Vi fikk fint besøk fra utdanningsavdelingen og to fylkesråder. Fylkesråd for utdanning; Hild Marit Olsen og for kultur, miljø og folkehelse; Åse Refsnes. Rektor åpnet med tale, tre flotte elevrepresentanter fulgte på med velvalgte ord. Fylkesrådene kom med lykkeønskninger, lovord for arbeidet som har vært gjort med å være en skole i forkant og nevnte at vi ble sertifisert som dysleksivennlig i fjor, også da som den første skolen i Nordland. Det ble poengtert at arbeidet som er gjort frem til nå legger grunnlag for de forpliktelsene som følger i form av evaluering og kvalitetssikring.

To av våre elever kom inn i slutten med en spektakulær turnoppvisning, hvorpå seansen ble rundet av med frukt, kake og kahoot for alle.